youtube och inkompetens

youtube och inkompetens

Såg på ett youtube klipp igår där en person gjorde en så kallad ”rant”. Det är intressant att vissa personer lägger upp videos på youtube där dom endast visar sin okunskap och ignorans, om det inte vore för att just denna person lät (visade sig aldrig i bild) som en väldigt ung person så hade jag varit säker på att, med tanke på den inkompetens och allmänna dumhet som han visade upp, han var anställd hos ett visst företag som inte kan leverera en bra produkt utan endast producerar bleka kopior av det andra redan har gjort.

Personen i videon jämförde Nexus 7:an med bland annat en PC, den är inte gjord för att ersätta en PC, den är gjord för att fylla ett segment som PC:n har fått agera på i brist på bättre. Vidare sa personen att ARM processorn inte är bra för att man inte kunde läsa DVD:er med dom, det har inte med processorn att göra alls…. Man kunde tydligen inte installera program på en tablet med ARM processor heller, vilket jag finner lustigt med tanke på att jag har gjort det flera gånger och det är inte processorn som begränsar programmen utan hur dom kompileras.

Som sagt, hela hans video genomsyrades av inkompetens, okunskap samt en person som blivit hjärntvättad av ett företag till att tro att inget som inte kommer från dom fungerar, mycket tragiskt när personer drar på sig skygglappar på det sättet.

Lämna ett svar