May all your drams come true…..

May all your drams come true…..

Finns en lyckoönskning som jag tycker är riktigt fin och djup.

”May all your dreams come true except one so you still have something to strive for.”

Det som jag gillar med den är att den ger mer än att önska någon all lycka, att alla ens drömmar ska uppfyllas eller liknande. Den dag du har allt du nånsin drömt om kommer ditt liv förlora sin mening, vad har du kvar att sträva efter? Men får du istället allt du drömt om utom en sak så kommer du vara lycklig och ändå ha mening med livet, nånting som får dig ur sängen på morgonen, inte bara får dig ur sängen utan nånting som får dig att vilja kliva upp även om det är kämpigt och jobbigt just den dagen.

En annan sak många glömmer är att stanna upp och tänka efter vad dom verkligen vill få ut av livet, vad deras drömmar är, när det verkligen kommer till kritan kanske det inte alls är det som du kämpat så hårt för att hitta. Finns en låt av Brad Paisley som tar upp just det och speciellt en del av låten som går:

Well I squandered my time trying to buy everything
Gave her all that I thought she deserved
Now I know all the things that she wanted were free
And I should have been home holdin’ her

Pengar kommer aldrig göra någon riktigt lycklig, det kan bidra till att man har möjlighet att uppskattar lyckan, men aldrig skapa den. Tänk istället på vad som är viktigt för dig, vad vill du se tillbaka på när du sitter gammal och utsliten, när du kan svara på det, kan du börja arbeta för att uppnå sann lycka.

Ett svar på ”May all your drams come true…..

Lämna ett svar