Telia

Telia

Jag kommer undvika Telia fiber och ADSL som pesten när jag kan.

Tyvärr har jag inget alternativ där jag bor nu och det driver mig till vansinne. Jag har kontaktat deras support för att få routern bryggan då jag inte vill använda den utan använder en egen bättre router, detta funkar ett tag men sen återställer sig deras skit router och den är inte längre bryggad, vilket leder till en hel rad med besvär och bekymmer för allt möjligt.

Vidare kan dom inte stänga av det trådlösa på routern, vilket innebär att det ligger och stör övriga trådlösa nätverk.

Dessutom går det inte att logga in i routern med lösenordet som står på den så det finns ingen möjlighet att göra några ändringar alls….

Kommer aldrig välja Telia om det finns alternativ när det gäller fiber eller ADSL.

Lämna ett svar