Rättssäkerheten tar sig ett steg närmare utrotning.

Rättssäkerheten tar sig ett steg närmare utrotning.

Det är tragiskt att man i dagens Svergie inte kan känna någon rättssäkerhet alls. Medborjarnas förtroende för rättsväsendet minskar konstant och vad gör man åt det? Man kör över medborgarna ännu mer.

Det är tragiskt att när det drabbar någon personligt (inte ekonomiskt) ger det ett mildare straff än när det drabbar något stort företag ekonomiskt (även i dom fall där det inte ens finns bevisning för att företaget har drabbats ekonomiskt).

Läste nedanstående artikel på aftonbladet och man kan inte annat än bli upprörd, både på sättet som hovrätten motiverat sin dom men också på killens nonchalans och totalla avsaknad av någon som helst tankeförmåga, saker som läggs upp på internet kommer spridas!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17698027.ab

Lämna ett svar