Den grå massan.

Den grå massan.

Jag undrar varför så många nöjer sig med att flyta med, nöjer sig med att vara en del av den grå massan som mänskligheten utgör. Varför inte streta emot, varför inte gå emot strömmen, varför inte ifrågasätta istället för att anta att allt som sägs är rätt.

Det enda sättet en människa kan uppnå odödlighet i världen just nu är genom att bli ihåg kommen, det blir man genom att utmärka sig. Det finns mer än ett sätt att utmärka sig på, Adolfh Hitler gjorde på ett sätt, Albert Einstein på ett annat, men båda är väl ihågkomna och kommer inte glömmas bort på väldigt länge. Men hade dom förljt den grå massan och inte ifrågasatt, bara flyttit med hade dom varit glömda idag.

[singlepic id=18 w=320 h=240 float=center]

[singlepic id=19 w=320 h=240 float=center]

Lämna ett svar