Det här är inget liv, Det är ett sorligt substitut.

Det här är inget liv, Det är ett sorligt substitut.

Dom flesta har någon gång funderat på vad meningen med livet är, vissa tror dom hittar meningen med livet, dock oftast när allt går bra eller dom överlever en kattastrof, men när dom funderar på vad meningen med livet är det oftast i dom dystra nerstämda tiderna i livet.

Det finns många olika tanker om det hela, men jag hävdar bestämt att meningen med livet är att vi ska lida så mycket under vårat liv, att när vi dör och kommer till helvetet ska vi tro att det är himlen. Om det inte var så varför skulle vi då har så mycket lidande i världen?

Livet känns tungt mycket oftare än det känns bra, men ändå klänger vi oss fast vid dom få lyckliga ögonblick vi får istället för att försöka skapa nya, kämpa för det som kan ge oss fler, vi tar hellre den lätta vägen ut och vältrar oss i olycka än att kämpa och ta den enorma mängd arbete som det krävs för att få det som skulle göra oss lycklig.

Dom flesta har nog inget liv, utan enbart ett sorligt substitut.

Lämna ett svar