Tillfälligheter och missförstånd

Tillfälligheter och missförstånd

Det är intressant hur små detaljer kan påverka ens vardag, ens beslut och egentligen hela ens liv. En liten detalj som ändrar allt, eller en kanske att man missar den lilla saken och man blir utan förändringen som annars skulle andra livet.

Det som en person ser på ett sätt kan nästa se på ett helt annat sätt, det kan också vara en orsak till hur dagen och livet utvecklas. Undrar hur välden skulle förändras om alla fick se konsekvenserna av alla val innan man gjorde dom, skulle världen verkligen bli bättre eller skulle ett fåtal personer få det perfekt medan resten ändå får det sämre eftersom dom inte kan påverka andras beslut.

När man i slutet av dagen tänker igenom allt man gjort under dagen kan man oftast hitta ett antal saker som hade ändrat allt om man hade missat dom, gjort andra val osv. Vissa till det bättre ändra till det sämre. Men i slutet av livet är det fortfarande bättre att ångra det man gjort än det man aldrig tog sig för, och det är bättre att försöka och misslyckas än att spendera resten av livet funderandes på vad som kunde ha blivit, det värsta som kan hända kommer ändå inte vara sämre än att inte veta, inte när man kommer till slutet och kan se tillbaka iaf.

Lämna ett svar