iPhone och iPhone SDK

iPhone och iPhone SDK

Ganska intressant att telia inte förstod att det skulle vara stor efterfrågan på iPhone 3GS med tanke på hur det var när dom fick in förra iPhone modellen, hur kan ett företag göra samma miss två år i rad? Man tror att dom lär sig efter sina misstag men så är inte fallet tydligen. Nu kan det vara så att dom inte fått fler tilldelade från Apple, men det är inte vad dom säger, dom säger att dom inte trodde det skulle vara stor efterfrågan…..

Testade att leka lite smått med iPhone SDK och xcode, var intressant, det enda som är synd är att man inte kan kompilera programmen och köra dom på en iPhone utan att betala nånstans mellan 700 och 800 kronor, det är väldigt dyrt tycker jag, iaf om man bara tänkt göra något litet program för en själv, fast det är klart, hittar man en ide som säljer bra kan man sälja den på appstore utan extra kostnad (om jag förstått det hela rätt), så då är det nog lätt att få igen dom pengarna. I övrigt känns det som att iPhone SDK är väl genomtänkt och integreras bra i xcode, det krävs för visso att man redan är vad vid xcode samt att man har en nyare mac.

Lämna ett svar