Snedvriden lagstiftning….

Snedvriden lagstiftning….

Läste på Aftonbladet att en man i 35-års åldern fått 3 års fängelse och böter på 180 000 kr för att ha förgripit sig på en 13 årig flicka i två år, det framgår inte om hon var 13 när det började eller om hon var 13 nu vilket skulle betyda att hon var 11 när det började.

Han var enligt artikeln åtalad för barnpornografibrott, våldtäkt mot barn, sexuellt övergrepp mot barn, sexuellt ofredande och utnytjande av barn för sexuell posering, tingsrätten fällde mannen på ALLA punkter.

Inget fel med att han blev fälld, och jag har inte kollat upp fallet eller nåt så kan inte uttala mig om omständigheter osv, men det är ju helt sjukt dåligt straff, flickan kommer mest troligt vara märkt för livet, han får sitta inne i 3 ynka år. Om man dessutom jämför det med var dommen gav i Pirate bay rattegången blir man ju bara mer upprörd, där fick dom 1 år fängelse och 30 MILJONER i böter, ingen kom till skada, ingen fick men för livet. Tyvärr har vi hamnat i ett storebrors samhälle där pengar är viktigare än människoliv.

Det måste bli ändring, om en person mördar en annan ska man inte slippa lindringare undan än om man laddar ner en film! Börja med att höja straffen på mord, våldtäkt och liknande brott, därefter måste lagen skrivas om, man kan inte, genom lagar, tvinga folk att lyda stora företag, regeringen ska jobba för folket, inte för pengarna. Om merparten av folket anser att en lag inte stämmer måste lagen ändras!

Fråga folk själv vad dom anser är värst, att våldta en stakars flicka i 2 år eller att ladda ner en film på internet, jag vet inte en enda person som inte skulle säga att våldtäkten var värst.

Lämna ett svar