Ipredator

Ipredator

Förstår inte varför folk klagar på en avgift på 40-50 kronor för att få behälla sin integritet. Är det inte värt att låta bli något litet varje månad för att veta att du inte kommer att förföljas pga dina åsikter eller vad du gjort på internet?

Andra klagar på att det stödjer olagligheter, det jag skulle vilja veta då är: Vad är det som måste vara olagligt bara för att du inte vill att andra ska rota i vad du gör för något online? Det är samma sak som att säga att du måste köra för fort med bilen eftersom det går.

Om folk verkligen är så jävla nyfikna på vad andra gör och tycker det är viktigare än privatliv, integritet och moral, då är det väll bara att operara in en kamera i tinningen på samtliga personer som både filmar och tar upp ljud, det skulle göra att ingen kunde utföra ett brott utan att alla skulle veta det, ingen mer frågan om personen ljuger eller inte. Men vänta nu, står det inte i FN’s mänskliga rättigheter att folk är berättigade till ett privatliv?

Folk som springer i mediabolagens koppel skriker en massa om att det tas bröd ur deras munar osv, men om dom inte var så förbannat giriga skulle det inte hända. Se på spotify, där har du inget som försvårar för konsumenten, det är enkelt att använda, det funkar, det är gratis, och finansieras via reklam, eller också kan du betala en summa för att slippa reklamen. Konseptet är bra, visst har det vissa nakdelar osv, men det är iaf ett försök till att göra något som funkar i dagens samhälle och dagens marknad, istället för som alla andra som endast försöker vrida tillbaka tiden och ta hutlösa priser för något som kanske inte funkar i tex datorn pga DRM eller andra kopieringsskydd.

Det finns två typer av artister, dom som brinner för musiken och som inte har några problem med att det tankas ner lite för dom tjänar pengar genom tunér eller liknande saker, och sen finns det artisterna som endast vill käna miljoner på miljoner så dom kan köpa sig lyx och säga att dom är bättre än nån annan.

Lämna ett svar