Röstdag

Röstdag

Så har man gjort din medborgiliga plikt idag också och röstat till EU valet, ett val vi iofs inte borde ha eftersom vi inte borde vara med i EU, men nu när vi är med måste man göra sin röst hörd.
Det blev självklart en röst på Piratpartiet, visst en del andra partier gick i liknande linjer om att medborgarna inte ska få kartläggas och undersökas utan ett domstolsbeslut och av privata intressen, men dom sa samma sak till riksdagsvalet, och som alla vet (eller borde veta) så ljög dom sig hesa, inte nog med att dom inte höll dom löfterna, utan dom gjorde presis tvärtemot vad dom hade sagt. Men det är klart dom såg bara pengarna som rullade in i deras fickor.
Det är synd att svergie har förlorat demokratin, för var det folket som avgjorde vad som var rätt och fel, merparten ansåg det fel att våldta, alltså blev det förbjudet, merparten ansåg det som sin rätt att röka, alltså är det inte förbjudet, men nu när merparten anser att det inte är fel att fildela, vare sig det rör sig om så kallad olaglig eller laglig fildelning så är det andå olagligt eftersom minoriteten som har pengar säger så. Det var inte olagligt att dela med sig till några kompisar förut, det är det tydligen nu bara för att vi har expanderat våran krets av vänner på ett mer internationellt plan.
Förtryck folket och dom kommer tillslut slå tillbaka.
Slutligen ska jag citera en artkiel som skrevs 1939 men har aldrig varit så aktuell som idag:

”There has grown up in the minds of certain groups in this country the notion that because a man or corporation has made a profit out of the public for a number of years, the government and the courts are charged with the duty of guaranteeing such profit in the future, even in the face of changing circumstances and contrary to public interest. This strange doctrine is not supported by statute or common law. Neither individuals nor corporations have any right to come into court and ask that the clock of history be stopped, or turned back.”
R.A.H. ”Life-Line” 1939

Lämna ett svar